Ddisseny

Ddisseny és una empresa especialitzada en el disseny personalitzat de locals comercials que compte amb una llarga experiència en el disseny d'interiors.

Des de la seva fundació, l'any 1987, hem executat centenars d'obres de decoració en tot el territori català que han ofert sempre als clients solucions eficients i creatives per a les seves empreses.

Realitzem tot tipus de dissenys d'interiors destinats a l'hostaleria, les oficines, i tot tipus de comerços i negocis.

Les nostres solucions són completament personalitzades, a mida de les necessitats dels nostres clients.

Som pioners amb la realització dels projectes amb imatges digitals i per això presentem el resultat de la intervenció amb imatges virtuals sobre tot tipus de suport.

Si el client aixó ho requereix, aportem el nostre propi equip d'industrials que ens permet fer un estricte seguiment del projecte que garanteix la qualitat des del principi fins el final.

Intervenim en totes les fases del projecte, des de la gestació fins a l'obertura i per aconseguir els resultats desitjats només demanem la màxima participació del client fonamentalment durant la primera fase del projecte. Aquesta complicitat és la que garanteix que el resultat final s'ajusti a les necessitats reals del client.